Remee&Friends


Roger designer vi et meget populært digitalt magasin for Remee som hedder 'Remee&Friends'. I dag har vi udgivet issue nr. 3, som du kan se på remeeandfriends.com. Der kommer til at ske mange spændende ting med magasinet i fremtiden, så husk at holde øje med det!

Roger

1. april går jeg, sammen med Casper Bram, i luften med et nyt, spændende bureau; Roger. Vi har ikke et rigtigt website endnu, men man kan tilmelde sig vores nyhedsbrev og få en mail, når det går løs på roger.dk

1.000 km. med Nike+ iPod

Her til morgen havde jeg 1.000 km. løbejubilæum med Nike+ iPod. Et rigtig lækkert system, som jeg kun kan anbefale. Lige for tiden hører jeg Klaus Riskær Pedersens 'Understrøm' mens jeg løber. Han byder faktisk på en masse ganske interessante tanker om fremtidens samfund.

Kaptajn Kristian Skriver

Så er jeg hjemvendt fra Florida, nu som pilot! Der går lige et par uger inden papirarbejdet er færdig og så er jeg flyveklar...

Advertising Effectiveness Award

I tirsdags vandt vi (Cubizz) en pris til brancheforeningen DRRB's Advertising Effectiveness Award, som fokuserer på marketing, der virker. Vi blev hædret for en Peugeot-kampagne, jeg har været med til at lave. Kampagnen solgte næste 200 biler, og var altså en stor succes.

Er du interesseret, kan du læse casen i en PDF her.

Jeg har købt en ny symaskine til Molly

Eller rettere; sammen med ti andre jeg har lånt Molly Nanteza i Uganda 500 Euro, så hun kan købe en ny symaskine og nogle flere tekstiler.

Det hedder mikrofinansiering, og jeg tror det bliver rigtig stort indenfor velgørenhed. Grundlæggende går det ud på, at man låner nogle fattige mennesker nogle penge, som de kan bruge til at skabe sig en levevej. Efter de lykkes med det, betaler de pengene tilbage.

Jeg synes, at det er en meget tiltalende måde at bidrage på. Man kommer helt tæt på dem man hjælper, og man er med til at hjælpe nogle initiativrige mennesker skabe en forretning og et liv. Deres succes kommer til at smitte af på samfundet omkring dem, og kan forhåbenlig være med til at udrydde fattigdom engang.

Læs mere om Molly eller besøg Grameen Foundation, som har skabt det oprindelige koncept.

Flyvetræning i Florida


Lige nu er jeg i Florida, hvor jeg går på flyveskole for at få mit flycertifikat. Jeg har lavet en lille side-blog, hvor du kan læse mere, hvis du har lyst.

PS. Tusind tak til Jon for illustrationerne

Evakueret

Min kollega, Christian Winther, havde fået en gammel granat. Vi blev i tvivl om, hvorvidt den var farlig og ringede til politiet. Det resulterede i flere uniformerede besøg og en evakuering. Læs hele den spændende historie her

Nye billeder på ninalund.dk

Min svigermors website er blevet opdateret med nye malerier til salg: ninalund.dk

Cases på Cubizz.com

Så har Cubizz fået et nyt website, og der er lagt nogle cases ud, så du nu kan læse om nogle af de projekter, jeg har været med til at lave:

På foto-opdagelse hos Carlsberg

Min ven Anders, som arbejder hos Carlsberg, har brugt mange eftermiddage på at udforske de kilometer-lange gange under det gamle bryggeri. I torsdags var jeg med på "foto-opdagelse" og her kan du se et udvalg af de billeder, jeg fik med hjem.

Hangar-besøg


I sidste uge var min ven Mikkel og jeg på hangar-besøg i Københavns Lufthavn, Kastrup. Det var en udflugt, som Roskilde Flyveklub havde arrangeret, og vi kom helt tæt på flyene.

Vi fik faktisk lov at komme ind i cockpittet på en Airbus 340 og gå ned i teknikrummet, hvilket var meget imponerende.

Se alle billederne her.

Julekalendere

Så blev det jul og dermed tid til julekalendere igen. I år har jeg været med til at lave julekalendere for både Peugeot og Telsome.

The Black Cubes

[Update: I just discovered that Michelangelo Roberti (the artist) has made a link to my post on his press page. So here's an english translation:]

Here's another crazy art project, that I have fallen for, The Black Cubes. An Italian artist is making 999 black wooden boxes with something inside. You don't know what, and you are not allowed to open it. As with onethousandpaintings, the price increases as the boxes are being sold. Curious? Now I've bought one....
-----------------------------------
Så er jeg faldet for endnu et skørt kunstprojekt, The Black Cubes. En italiensk kunster laver 999 sorte trææsker med noget indeni. Man ved ikke hvad og må ikke åbne den. Ligesom med onethousandpaintings stiger prisen jo flere der bliver solgt. Nysgerrig? Nu har jeg ihvertfald købt en...

Er du en rigtig drengerøv?

Jeg glemmer vist lidt at fortælle om de ting, jeg laver herinde på Cubizz. I forbindelse med en kampagne for Peugeot firmabiler, har vi lavet et lille spil, hvor man kan prøve at parkere som en rigtig drengerøv.

Spillet har været på et døgns tid nu, og det er allerede blevet spillet over 100.000 gange.

Prøv selv på www.drengeroeve.biz

Effektiv målrettet markedsføring

I går var jeg til en fantastisk koncert med The Knife i VEGA. På vej ind fik vi stukket denne flyer i hånden, og vi gik over på Darling lige efter koncerten. I løbet af 20 minutter var der fuldt hus og rigtig after party stemning. Det var der nok ikke mange andre barer på Vesterbro der kunne prale af på en tirsdag aften.

De havde brugt 40 kr. på at få fotokopieret flyeren og et par timer inden koncerten på at dele den ud. En fantastisk 'Return on Investment' på en meget simpel indsats.

Hans Henrik Lerfeldt


Jeg har fået hammerslag hos Lauritz.com på denne signerede lithografi af Hans Henrik Lerfeldt. Den må jeg nøjes med, indtil jeg engang får råd til et af hans malerier. Hans spændende, dystre univers har facineret mig lige siden, jeg som barn så en udstilling af ham i Helsingør arrangeret af min morbrors kone.

100 LinkedIn connections

I dag har jeg rundet 100 connections i min LinkedIn profil.

The Ultimate Driving Experience

Jeg har længe drømt om at have en Porsche. I forrige uge fandt jeg ud af hvorfor. På min fødselsdag i juni måned var Signe og jeg til racerløb på Sturup Raceway. Her vandt Signe et gavekort til The Ultimate Driving Experience – et køreteknisk kursus i Porsche. Jeg blev nødt til at købte en billet, så jeg også kunne være med og i torsdags i forrige uge gik det så løs.

Vi blev udstyret med hver vores helt nye Porsche Cayman S og efter lidt instruktion fra racerkøreren Jens Edman, blev vi så sluppet løs på den 1,5 km. lange bane.

Det var en super-oplevelse at få lov at køre sådan en bil på en bane, hvor man bare kan give den fuld gas. Vi fik god instruktion under vejs og blev bedre og bedre. Titlen 'The Ultimate Driving Experience' er bestemt ikke helt ved siden af.

Dagen sluttede med en high speed tur på passagersædet i en Porsche GT 3, hvor vi opdagede, at der stadig var meget at lære.

På billedet kan man at en Porsche klæder Signe ret godt...

Til Herning med OY-CDC

I dag var jeg til møde i Herning. Vi havde lidt travlt, så vi chartrede et fly og fløj fra Roskilde direkte til Herning og tilbage igen. Det var super godt vejr og vi havde masser af medvind derover. Copenhagen AirTaxi satte hastighedrekort på ruten. En meget flot tur i deres 6 personers Partenavia P68.

Art Money


I fredags var jeg til fernisering i Øksnehallen i forbindelse med Lauritz.com Passionsdage. Signes mor udstillede nogle af sine billeder, som man nu kan byde på (Edit: Auktionen er nu slut). I foyeren kunne man købe Art Money, et koncept jeg egentlig har haft kig på et stykke tid. Jeg købte denne Art Money som var lavet af René Cambony - og fik ovenikøbet hilst på ham derude.

AdWords

Så har jeg lagt Google-reklamer på mit site. Mest af nysgerrighed; for at se hvordan systemet virker og hvilke reklamer der bliver vist på denne side. Lige nu er det vist mest tele-reklamer pga. indlægget om Telsome-kampagnen.

947 - billedet er kommet!


Så kom billedet endelig. Sala har nu solgt 576 billeder og har fået ret meget opmærksomhed rundt om i verden. Det billigste billede koster nu $198. Det bliver spændende at se, om han kan få udsolgt.

New York 2006

Signe og jeg havde en rigtig god rejse til New York og nu kan du se udvalgte billeder fra vores tur.

Min første flyvetime

I dag havde jeg min første flyvetime i Roskilde Flyveklub, og det var rigtig fedt!

Det var både let og svært på een gang. Hver enkelt ting, man skal lære, er ret overskuelig – der er bare rigtig mange ting, man skal kunne samtidig.

Jeg skal nok skrive lidt mere om min flyvning senere...

Billedmager Nina Lund

Signes mor maler nogle fantastiske billeder, og jeg hjulpet med at lægge nogle af dem ud på hendes website.

Salget går ret godt, så skynd dig, hvis du ser noget, du kan li'.

947

I dag har jeg købt et billede på onethousandpaintings.com.

En rigtig 'why didn't I think of that'-ide, som jeg ikke kunne stå for. Genialt i sig selv, lækkert site og smart prissætning. Det er et koncept, som kommer til at gå over i internet-historien...

Valget faldt på 947, et af de billigste primtal der var til salg.

Har du BOKSEN?

I dag har vi lanceret et nyt koncept for teleselskabet Telsome. Christian Winther og jeg har lavet konceptet om BOKSEN, som du fra midten af næste uge kommer til at se rundt om på nettet.

Gå allerede nu ind på BOKSEN.dk og deltag i konkurrencen om en bil!

Vil du have noget billigt fastnettelefoni, er det også stedet at bestille det. Telsome er nemlig rigtig dygtige og rare...

Foto-portfolio

Jeg har lagt nogle af mine fotos ud på kristianskriver.com. Der er flere på vej, og jeg arbejder også på at få lagt nogle eksempler ud på nogle af de kampagner, jeg laver for Cubizz.

Barcelona

Her er billeder fra Signes og min påsketur til Barcelona