Hans Henrik Lerfeldt


Jeg har fået hammerslag hos Lauritz.com på denne signerede lithografi af Hans Henrik Lerfeldt. Den må jeg nøjes med, indtil jeg engang får råd til et af hans malerier. Hans spændende, dystre univers har facineret mig lige siden, jeg som barn så en udstilling af ham i Helsingør arrangeret af min morbrors kone.

100 LinkedIn connections

I dag har jeg rundet 100 connections i min LinkedIn profil.

The Ultimate Driving Experience

Jeg har længe drømt om at have en Porsche. I forrige uge fandt jeg ud af hvorfor. På min fødselsdag i juni måned var Signe og jeg til racerløb på Sturup Raceway. Her vandt Signe et gavekort til The Ultimate Driving Experience – et køreteknisk kursus i Porsche. Jeg blev nødt til at købte en billet, så jeg også kunne være med og i torsdags i forrige uge gik det så løs.

Vi blev udstyret med hver vores helt nye Porsche Cayman S og efter lidt instruktion fra racerkøreren Jens Edman, blev vi så sluppet løs på den 1,5 km. lange bane.

Det var en super-oplevelse at få lov at køre sådan en bil på en bane, hvor man bare kan give den fuld gas. Vi fik god instruktion under vejs og blev bedre og bedre. Titlen 'The Ultimate Driving Experience' er bestemt ikke helt ved siden af.

Dagen sluttede med en high speed tur på passagersædet i en Porsche GT 3, hvor vi opdagede, at der stadig var meget at lære.

På billedet kan man at en Porsche klæder Signe ret godt...

Til Herning med OY-CDC

I dag var jeg til møde i Herning. Vi havde lidt travlt, så vi chartrede et fly og fløj fra Roskilde direkte til Herning og tilbage igen. Det var super godt vejr og vi havde masser af medvind derover. Copenhagen AirTaxi satte hastighedrekort på ruten. En meget flot tur i deres 6 personers Partenavia P68.

Art Money


I fredags var jeg til fernisering i Øksnehallen i forbindelse med Lauritz.com Passionsdage. Signes mor udstillede nogle af sine billeder, som man nu kan byde på (Edit: Auktionen er nu slut). I foyeren kunne man købe Art Money, et koncept jeg egentlig har haft kig på et stykke tid. Jeg købte denne Art Money som var lavet af René Cambony - og fik ovenikøbet hilst på ham derude.